ENGLISH

Welkom bij Christie's

Drieduizend, drieduizend tweehonderd voor de meneer achterin… Drieduizend vijfhonderd voor u, mevrouw… Drieduizend achthonderd aan de telefoon. Vierduizend van een online bieder.

De bedragen volgen elkaar in een snel tempo op. De ogen van de veilingmeester schieten van de ene kant van de zaal naar de andere om geen bod te missen. De zaal houdt zijn adem in. Dan komt de hamer met een klap neer. Verkocht!

Dit is een dagelijks terugkerend ritueel in de veilingzalen van Christie's over de hele wereld. Christie's is het oudste veilinghuis ter wereld en verkoopt kunst, meubelen, juwelen en wijn sinds James Christie's de eerste veiling organiseerde op 5 December 1766 in Londen.

Sindsdien groeide Christie's uit tot ‘s werelds meest vooraanstaande veilinghuis met veilingen in meer dan 80 categorieën, waaronder bijna alle soorten kunst, antiek, juwelen, wijn en verzamelobjecten.

Hoewel we bekend staan om het breken van veilingrecords, bieden we ook veel betaalbare kunstwerken aan.

Of u nu nieuw bent bij Christie's of al jaren bij ons binnenloopt: wij helpen u graag bij het maken van een weloverwogen beslissing en leggen u met plezier uit hoe het kopen bij ons in zijn werk gaat. De veilingen zijn openbaar toegankelijk en de entree is gratis.

Klik op de link hieronder als u meer wilt weten over het kopen en verkopen bij Christie's.

Hoe te kopen
Ontdek hoe u deel kunt nemen aan de veilingen van Christie's.

Hoe te verkopen
Zie hoe u uw bezittingen bij Christie's kunt verkopen.